Foxpost csomagautomatak

Ismerje meg a FoxPost csomagautomatákat és annak előnyeit!

 

FoxPost Csomagautomata

 

Mi is az a FoxPost Csomagautomata?


Kérje megrendelését bármely FoxPost csomagautomatába, így Ön döntheti el, hogy mikor és hol szeretné a csomagját átvenni. A hét valamennyi napján (legyen az szombat vagy vasárnap) és bárhol (országosan több mint 60 db FoxPost csomagautomatánál)! Ezek a csomagautomaták többnyire forgalmas bevásárlóközpontokban vannak fedett helyen, ahol a parkolás is kényelmesen megoldott és a csomagok sem ázhatnak el átvételkor. A saját tároló nyitásához nincs másra szüksége, csak a megrendelés után kapott egyedi numerikus nyitókódjára.

A FoxPost szolgáltatása lehetővé teszi Önnek, hogy az áruházunkban online vásárolt terméket a választott csomagautomatából bármikor átvehesse. Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít, hiszen nincs többet a futárszolgálatra várás, adminisztráció és várakozás. Gyors, egyszerű és innovatív!


Hogyan működik?

1. Vásároljon online áruházunkban és a szállítási módok közül válassza a személyes átvétel Foxpost csomagautomatából lehetőséget. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső, vagy legkényelmesebben megközelíthető FoxPost csomagautomatát.

2. A FoxPost csapata SMS-ben és/vagy e-mailben küld értesítést, amint a csomagja megkezdte az útját, valamint elküldi a csomag átvételéhez szükséges kódokat.Értesíti Önt arról is, hogy mikor fog megérkeznie a csomagja a kiválasztott terminálhoz.

3. A csomagterminálba való szállítás után Ön az e-mailben és/vagy SMS-ben kapott kóddal nyithatja a ki annak a csomagajtót, amiben a megrendelése van. Ennek a menetét itt találja.

 

A rendelés csomagterminálon történő személyes átvételére az értesítéstől számítva legfeljebb 3 nap áll rendelkezésre.

Ezalatt az idő alatt nem csak átveheti a terméket, hanem amennyiben nem megfelelő Önnek a megrendelt termék, akkor vissza is helyezheti, és díjmentesen vissza is küldheti nekünk.


Milyen termékek vehetők át a FoxBox csomagterminálokon?
Egy rekeszbe egyszerre csak egy csomag rendelhető, melynek súlya maximálisan 25 kg és mérete nem haladja meg a legnagyobb rekesz méretét.

A FoxPost csomagterminálokon 5 különböző méretű rekeszt található:
- "XS":   4,5 x 36x 53 cm-es
- "S":   12 x 36 x 62 cm-es
- "M":   20 x 36 x 62 cm-es
- "L":   38 x 36 x62 cm-es
- "XL":   60 x 36 x 62 cm-es


A szolgáltatásról bővebben az alábbi linke kattintva tájékozódhat http://www.foxpost.hu

Foxpost csomagautómaták

A FoxPost csomagautómatás szállításoknál a szállítási idő:

2-3 munkanap

… Átvétel …

Kép1
1.

Válaszd ki a webáruházban a neked tetsző termékeket, majd a kiszállítási lehetőségeknél kattints a FOXPOST-ra! 

Kép2
2.

Gondold át, hogy neked melyik FOXPOST automatából lenne a legkényelmesebb átvenni a megrendelt termékeket (a listát itt találod), aztán add meg a mobilszámodat.

Kép3
3.
Amint megérkezett a csomagod, máris kapsz egy SMS-t, benne a kóddal, amivel kinyithatod az automata ajtaját. A kód egyedi: senki nem fog róla tudni rajtad kívül. FONTOS! Őrizd meg az SMS-t, mert később szükséged lehet a kódodra, ha esetleg vissza szeretnéd küldeni a csomagot.
Kép4
4.
Add meg a kódod a csomagautomatánál, és nyisd ki vele saját rekeszedet.
Kép5
5.
Ne aggódj, ha még nem fizettél: az automatánál ugyanúgy bankkártyával tudsz fizetni, mint a webshopban.

… Visszaküldés …

Semmi gond, ha menet közben meggondolod magad, és inkább mégsem tartanád meg a megvásárolt termékeket. Küldd vissza őket nyugodtan a webáruháznak! Ezt a FOXPOST rendszerén keresztül az átvételt követő 14 napon belül ingyen megteheted.
FONTOS: Ne felejtsd otthon a mobilodat, mert az SMS­ben kapott nyitókódra ismét szükséged lesz!
Kép6
1.

Sétálj vissza az automatához, ahol korábban átvetted a küldeményt.  

Kép7
2.

Az érintőképernyőn válaszd ki a „Visszaküldés” opciót.  Pötyögd be egyedi nyitókódodat

Kép8
3.

Az ezután kinyíló rekeszbe tedd vissza a csomagot, aztán csukd be az automata ajtaját.Részedről ennyi – a többiről mi gondoskodunk!